Accessoires

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
 1. OMNIKEY 5x27CK Developer Tool Kit | DTK

  De HID Global identiCLASS® developer tool kit (DTK) is ontworpen voor systeemintegrators en overheidsgerelateerde instanties die de tools en ondersteuning nodig hebben voor het implementeren van contact- en contactloze e-ID authenticatiesystemen die gebruik maken van de identiCLASS® productlijn. De identiCLASS®-producten zijn volledig certificeerbaar en flexibel en bieden eenvoud in integratie, wat resulteert in kortere design-in-cycli en een snellere time-to-inkomsten.

  Lees verder
  € 869,00
 2. MIFARE Classic 1 KB Pas | NXP

  De MIFARE Classic 1 KB Pas van NXP is een geavanceerde contactloze smartcard die gebruikt kan worden voor diverse toepassingen, zoals toegangscontrole, betalingssystemen en identificatie. Met een opslagcapaciteit van 1 kilobyte biedt deze pas voldoende ruimte voor het opslaan van persoonlijke gegevens en beveiligingsinformatie. De pas maakt gebruik van de beproefde MIFARE-technologie, waardoor hij veilig en betrouwbaar is. Met de MIFARE Classic 1 KB Pas bent u verzekerd van een hoogwaardige en veelzijdige smartcardoplossing.

  Lees verder
  € 1,00
 3. -22%
  Jumbo standing base OMNIKEY®

  De Jumbo Standing Base is een handige en stevige standaard speciaal ontworpen voor OMNIKEY® kaartlezers. Deze basis zorgt voor een veilige en stabiele positionering van de kaartlezer, waardoor het gemakkelijker wordt om kaarten te scannen, gegevens te lezen en transacties uit te voeren. Met de Jumbo Standing Base kun je je OMNIKEY® kaartlezer eenvoudig en praktisch op je bureau of balie plaatsen, waardoor het een ideale oplossing is voor diverse toepassingen zoals toegangscontrole, tijdregistratie en identificatie.

  Lees verder
  Normale prijs € 18,00 Speciale prijs € 14,00
 4. Badgehouder

  Een badgehouder is een handig en praktisch accessoire om je identificatiepas, toegangspas of andere badges veilig en gemakkelijk bij je te dragen. Deze badgehouder biedt bescherming tegen beschadiging en verlies van je belangrijke kaarten, terwijl ze tegelijkertijd goed zichtbaar blijven. Met een badgehouder hoef je je geen zorgen te maken over het kwijtraken van je pasjes en kun je ze altijd binnen handbereik hebben.

  Lees verder
  € 1,50
 5. MIFARE Classic 1KB keytag voor NFC

  De MIFARE Classic 1KB keytag voor NFC is een handige en compacte keytag die gebruikmaakt van de MIFARE Classic technologie. Met een opslagcapaciteit van 1 kilobyte biedt deze keytag voldoende ruimte voor diverse toepassingen, zoals toegangscontrole, betalingssystemen en identificatie. Met NFC-functionaliteit kan de keytag eenvoudig worden gebruikt met compatibele NFC-apparaten. De MIFARE Classic 1KB keytag is een handige en veelzijdige oplossing voor het veilig en gemakkelijk beheren van toegang en identificatie.

  Lees verder
  € 1,50
 6. Omnikey kaarthouder
  De OMNIKEY® kaarthouder is een handige en praktische accessoire om je identificatiepas, toegangspas of andere kaarten veilig en gemakkelijk bij je te dragen. Met de OMNIKEY® kaarthouder hoef je je geen zorgen te maken over het verlies of beschadiging van je kaarten, terwijl ze tegelijkertijd goed zichtbaar blijven. Deze kaarthouder zorgt voor gemak en gemoedsrust, zodat je je kaarten altijd binnen handbereik hebt. Lees verder
  € 3,00
 7. Nieuw
  MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor

  De MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor is een veelzijdige en geavanceerde pas met verhoogde opslagcapaciteit. Dankzij draadloze toegang via MIFARE-technologie en de mogelijkheid tot personalisatie met FullColor-afdrukken, is deze pas perfect voor diverse toepassingen zoals toegangspassen, loyaliteitspassen en identificatiepassen.

  Lees verder
  € 1,98
 8. HID Mounting Accessory Pack

  Het HID Mounting Accessory Pack is een handig accessoirepakket dat speciaal is ontworpen voor het monteren van HID-kaartlezers. Met dit pakket kun je jouw HID-kaartlezer veilig en gemakkelijk bevestigen aan verschillende oppervlakken, zoals muren, balies of panelen. Het biedt een flexibele en betrouwbare oplossing voor het installeren van je HID-kaartlezer.

  Lees verder
  € 5,00
 9. CRESCENDO C1150 smartcard

  De Crescendo C1150 Smartcard is een geavanceerde en veelzijdige smartcard die een breed scala aan toepassingen mogelijk maakt. Met zijn krachtige beveiligingsfuncties en programmeerbare capaciteiten biedt deze smartcard een veilige en betrouwbare oplossing voor identificatie, authenticatie en gegevensopslag.

  Lees verder
  € 16,93
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina