Keyboard Wedge kaartlezer

HID Global's OMNIKEY® 5x27CK-lezers openen nieuwe marktkansen voor systeemintegratoren op zoek naar eenvoudige integratie en ontwikkeling van lezers met behulp van de standaard circuitkaartinterface Apparaat (CCID). Met de toetsenbordwigfunctionaliteit van de OMNIKEY 5x27 CK lezer kunnen gegevens van een kaart rechtstreeks in een toepassing worden invoert met behulp van toetsaanslag emulatie. Deze site legt uit hoe de lezer moet worden ingesteld om verschillende kaarttypen te gebruiken in de Keyboard Wedge-modus via de webbrowserinterface. Om de browserinterface van de lezer te gebruiken, moet het EEM-USB-stuurprogramma zijn geïnstalleerd.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
 1. Omnikey 5427 CK kaartlezer | MIFARE

  HID Omnikey 5427 CK Reader combineert een mooi design met een smalle footprit en levert functionaliteit voor bijna elke PC omgeving. Onafhankelijk van het OS is de reader inclusief CCID en Keyboard Wedge Interface en wordt vaak ingezet voor secure print authenticatie applicaties, Access Control en PC login met gebruik van werknemers credentials. Neemt u contact op met Virtual Security indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden. Lees verder

  € 110,00 Vanaf € 95,00
 2. NEW
  Omnikey 5427® met Bluetooth®

  OMNIKEY 5427® met Bluetooth®-interface stelt klanten in staat om hun Mobile Access-inloggegevens te gebruiken voor toegang tot computer, netwerk of cloud. De lezer ondersteunt de referenties van 125 kHz en 13,56 MHz, waaronder iCLASS Seos® en iCLASS Elite®. De CCID- of Keyboard Wedge-interface maakt een eenvoudige integratie mogelijk zonder de noodzaak een stuurprogramma te installeren.

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina