Refurbished

Onze website biedt een assortiment aan refurbished smart card lezers tegen scherpe prijzen. Deze apparaten, essentieel voor toegangscontrole en identiteitsverificatie, zijn zorgvuldig gereviseerd om te voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Refurbished smart card lezers bieden dezelfde betrouwbaarheid en functionaliteit als nieuwe producten, maar tegen een fractie van de prijs. Door te kiezen voor refurbished lezers, bespaar je kosten en draag je bij aan een duurzamere wereld door elektronisch afval te verminderen. Of je nu smart card lezers nodig hebt voor een bedrijf of een beveiligd toegangssysteem, onze producten bieden een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing. Bezoek onze website voor de beste deals op hoogwaardige refurbished smart card lezers.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
 1. Omnikey 5321 V2 | Refurbished geschikt voor UZI-Pas

  De Omnikey 5321 V2 Reader combineert contact met contactloze technologie in een enkel apparaat. Het is uitgerust met dual interface en leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als naar vrijwel elke contact smartcard. De dual interface functie ondersteunt werkomgevingen waarbij zowel contactloze smartcards als contact smartcards in gebruik zijn.

  Lees verder
  € 20,00
 2. Omnikey 5421 | Dual Smartcard Reader (refurbished)

  De Omnikey 5421-lezer is vervangen voor de Omnikey 5422 kaartlezer en vertegenwoordigt de ultieme combinatie van contact- en contactloze technologie in een enkel apparaat. De oplossing heeft een dubbele interface, een pc-gekoppelde lezer die leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als vrijwel elke contact-smartcard om omgevingen te ondersteunen waar zowel contactloze als contactloze smartcard-technologieën vereist zijn.

  Lees verder
  € 35,00
 3. Omnikey Cardman 3121 | Refurbished geschikt voor UZI-Pas

  De readers bevatten mogelijk lichte gebruikssporen maar zijn volledig functionerend. De HID Omnikey 3121 USB Reader is een snelle kaartlezer voor bij de desktop. De Omnikey 3121 USB is onder andere geschikt als lezer voor de UZI-pas. Maar ook smartcard logon of gebruik met E-ID is mogelijk.

  Lees verder
  € 17,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina