HID Mounting Accessory Pack

Het HID Mounting Accessory Pack is een handig accessoirepakket dat speciaal is ontworpen voor het monteren van HID-kaartlezers. Met dit pakket kun je jouw HID-kaartlezer veilig en gemakkelijk bevestigen aan verschillende oppervlakken, zoals muren, balies of panelen. Het biedt een flexibele en betrouwbare oplossing voor het installeren van je HID-kaartlezer.

€ 5,00
Beschikbaarheid: 26
SKU
A50210001
Vraag offerte aan

HID Mounting Accessory Pack

Flexibele Bevestigingsmogelijkheden: Pas het aan aan je Installatiebehoeften

Het HID Mounting Accessory Pack bevat een reeks bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, pluggen en beugels, die compatibel zijn met de meeste HID-kaartlezers. Hierdoor kun je de juiste bevestigingsmethode kiezen die het beste past bij je specifieke installatiebehoeften.

Eenvoudige en Probleemloze Installatie: Stapsgewijze Instructies

Met de eenvoudige montage-instructies en het gebruiksvriendelijke ontwerp van de accessoires is het bevestigen van je HID-kaartlezer een eenvoudige en probleemloze taak. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om de installatie snel en efficiënt uit te voeren.

Optimale Positionering: Hoogte en Hoek naar wens

Met het HID Mounting Accessory Pack kun je je HID-kaartlezer op de gewenste hoogte en hoek monteren, zodat deze gemakkelijk toegankelijk is en goed zichtbaar blijft. Dit zorgt voor een soepele en probleemloze werking bij het scannen van kaarten en het uitvoeren van diverse taken.

Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor Diverse Locaties

Of je nu je HID-kaartlezer wilt monteren in een kantooromgeving, een winkel, een ziekenhuis of een andere locatie, het HID Mounting Accessory Pack biedt de juiste oplossing voor een veilige en professionele installatie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HID Mounting Accessory Pack