Omnikey® 5422 | Dual Interface Reader

OMNIKEY 5422® voor dubbel gebruik van contact- en contactloze kaarten ondersteunt ISO 7816- en ISO 14443 A / B-referenties, waaronder iCLASS® en Crescendo. De lezer is CCID-compatibel en elimineert de vereiste voor stuurprogramma-installatie. Het is geschikt voor gebruik met standaard pc's, werkstations en thin clients.

€ 49,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
R54220301
  • Koop 20 voor € 46,00 en bespaar 6%
Vraag offerte aan

De OMNIKEY® 5422 vertegenwoordigt de ultieme combinatie van contact en contactloze technologie in a enkel apparaat. De oplossing functies een tweevoudige interface, pc-gekoppelde lezer die leest / schrijft naar beide een 13.56 MHz contactloze smartcard en vrijwel elke contact-smartcard omgevingen te ondersteunen waar zowel contact als contactloze smart kaarttechnologieën zijn vereist. Voldoet aan ISO14443 A / B, ISO 7816-normen, deze lezer is compatibel met vrijwel alle contactloze smartcard, actief systeem en een verscheidenheid aan applicaties.

Contactloze smartcard gebruiken technologie die de lezer biedt gebruikers met het gemak, snelheid en beveiliging voor applicaties zoals als gebruikersauthenticatie voor pc's, software, cloudgebaseerde applicaties, netwerken en websites. De lezer ondersteunt leading high frequentie kaart technologieën op de markt inclusief iCLASS®, MIFARE® en MIFARE DESFire®.

De OK5422 elimineert de vereiste voor driverinstallatie en is geschikt om mee te gebruiken standaard pc of werkstations, als evenals met thin- en zero-clients. De lezer is geïntegreerd en getest met ActivID® van HID Global ActivClient en ActivID® Applets.

DUAL INTERFACE CONTACT EN CONTACTLOOS SMART KAARTLEZER

  • Veelzijdig - Ideaal voor eindgebruikersomgevingen met zowel contact als contactloze smartcardtechnologie en migratiescenario's.
  • Bestaande werknemersbadge gebruiken - breidt het gebruik van bestaande uit 
  • fysieke toegangskaarten tot computeraanmelding, evenals netwerk en toegang tot de cloud.
  • Eenvoudig te installeren - elimineert de noodzaak om stuurprogramma's te installeren; maakt gebruik van native ondersteunde CCID-stuurprogramma's binnen het besturingssysteem.
  • Verhoogde beveiliging en verbeterde gebruikerservaring - Leest en haalt terug zeer veilige eenmalige wachtwoorden (OTP) van Seos®-kaarten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omnikey® 5422 | Dual Interface Reader
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!