MIFARE Classic 1 KB Pas | NXP

De MIFARE Classic Pas biedt veilige en gebruiksvriendelijke toegangscontrole, betalingen en gegevensopslag. Deze veelzijdige smartcard is duurzaam, programmeerbaar en maakt gebruik van geavanceerde MIFARE-technologie.

€ 1,00
Beschikbaarheid: 186
SKU
P-102VS
Vraag offerte aan

De MIFARE Classic 1 KB Pas van NXP

De MIFARE Classic 1 KB Pas van NXP is een veelzijdige en geavanceerde smartcardoplossing die een breed scala aan toepassingen mogelijk maakt. Met een opslagcapaciteit van 1 kilobyte biedt deze contactloze pas voldoende ruimte om persoonlijke gegevens en beveiligingsinformatie op te slaan, waardoor het een betrouwbare keuze is voor diverse identificatie-, toegangscontrole- en betalingssystemen.

Toegangscontrole: Eenvoudige en Veilige Toegang tot Beveiligde Gebieden

Met de MIFARE Classic 1 KB Pas kunnen gebruikers eenvoudig en veilig toegang krijgen tot beveiligde gebieden. Of het nu gaat om kantoorruimtes, parkeergarages of andere beveiligde locaties, deze pas zorgt voor een snelle en gemakkelijke identificatie zonder fysiek contact te maken. Dankzij de bewezen MIFARE-technologie biedt de pas geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals encryptie en authenticatie, om de gegevens op de pas te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Integratie in Betalingssystemen: Snel en Gemakkelijk Betalingen Doen

Naast toegangscontrole kan de MIFARE Classic 1 KB Pas ook geïntegreerd worden in betalingssystemen. Met slechts een simpele aanraking kan de pas gebruikt worden om snel en gemakkelijk betalingen te doen, waardoor het gedoe met het zoeken naar contant geld of het gebruiken van een pinpas wordt geëlimineerd. Dit maakt de pas uiterst geschikt voor gebruik in openbaar vervoer, stadspassen, evenemententickets en andere situaties waar snelle en veilige betalingen vereist zijn.

Compatibiliteit en Programmeerbaarheid: Flexibiliteit en Gebruiksgemak

De MIFARE Classic 1 KB Pas is compatibel met bestaande MIFARE Classic-systemen, wat zorgt voor een naadloze integratie in bestaande infrastructuur. Bovendien kan de pas eenvoudig worden geprogrammeerd met behulp van diverse softwaretools, waardoor flexibiliteit en gebruiksgemak worden gegarandeerd. Dit maakt het mogelijk om de pas aan te passen aan specifieke behoeften en vereisten van verschillende organisaties en sectoren.

Duurzaam en Bestand tegen Slijtage: Geschikt voor Intensief Gebruik

De MIFARE Classic 1 KB Pas is ontworpen om duurzaam en bestand tegen slijtage te zijn, waardoor hij geschikt is voor intensief gebruik. Of het nu dagelijks wordt gebruikt voor toegangscontrole of regelmatig wordt gebruikt voor betalingen, de MIFARE Classic 1 KB Pas zal betrouwbaar blijven functioneren en een lange levensduur hebben.

Kies voor de MIFARE Classic 1 KB Pas van NXP: Efficiëntie, Beveiliging en Gemak

Kortom, de MIFARE Classic 1 KB Pas van NXP biedt een betrouwbare en veelzijdige smartcardoplossing voor diverse toepassingen op het gebied van identificatie, toegangscontrole en betalingssystemen. Met zijn opslagcapaciteit, betrouwbare MIFARE-technologie, compatibiliteit, programmeerbaarheid en duurzaamheid is deze pas een ideale keuze voor organisaties die streven naar efficiëntie, beveiliging en gemak.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MIFARE Classic 1 KB Pas | NXP
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!