MIFARE Classic 1KB keytag voor NFC

De MIFARE Classic 1KB keytag voor NFC is een handige en compacte keytag die gebruikmaakt van de MIFARE Classic technologie. Met een opslagcapaciteit van 1 kilobyte biedt deze keytag voldoende ruimte voor diverse toepassingen, zoals toegangscontrole, betalingssystemen en identificatie. Met NFC-functionaliteit kan de keytag eenvoudig worden gebruikt met compatibele NFC-apparaten. De MIFARE Classic 1KB keytag is een handige en veelzijdige oplossing voor het veilig en gemakkelijk beheren van toegang en identificatie.

€ 1,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
KF-01-005 M1KB7
Vraag offerte aan

MIFARE Classic 1KB keytag voor NFC: Handige en Veelzijdige Smartkey

Opslagcapaciteit van 1 kilobyte: Voldoende Ruimte voor Gegevensopslag

De MIFARE Classic 1KB keytag voor NFC biedt een opslagcapaciteit van 1 kilobyte, waardoor er voldoende ruimte is voor het opslaan van diverse gegevens, zoals persoonlijke identificatie, toegangsrechten en beveiligingsinformatie.

NFC-functionaliteit: Eenvoudige Communicatie met NFC-apparaten

Deze keytag is speciaal ontworpen om te werken met NFC (Near Field Communication) technologie, waardoor het eenvoudig kan worden gebruikt met NFC-compatibele apparaten. Hiermee kun je snel en gemakkelijk communiceren en informatie uitwisselen met andere NFC-apparaten, zoals smartphones, tablets en NFC-lezers.

Veelzijdige Toepassingen: Toegangscontrole, Betalingssystemen en Identificatie

De MIFARE Classic 1KB keytag is een veelzijdige oplossing die gebruikt kan worden voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om toegangscontrole, betalingssystemen, klantenkaarten of personeelsidentificatie, deze keytag biedt een handige en efficiënte manier om gegevens te beheren en te controleren.

Duurzaamheid en Portabiliteit: Compact en Robuust Ontwerp

Met zijn compacte formaat en robuuste constructie is deze keytag duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Hij kan gemakkelijk aan een sleutelhanger, lanyard of tas worden bevestigd, zodat je hem altijd binnen handbereik hebt.

Beveiliging: Bescherming van Gegevens met MIFARE Classic Technologie

De MIFARE Classic 1KB keytag voor NFC biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals authenticatie en encryptie, om de gegevens op de keytag te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Hierdoor kun je met een gerust hart je belangrijke gegevens opslaan en gebruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MIFARE Classic 1KB keytag voor NFC
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!