MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor

De MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor is een veelzijdige en geavanceerde pas met verhoogde opslagcapaciteit. Dankzij draadloze toegang via MIFARE-technologie en de mogelijkheid tot personalisatie met FullColor-afdrukken, is deze pas perfect voor diverse toepassingen zoals toegangspassen, loyaliteitspassen en identificatiepassen.

€ 1,98
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
MIFARE-1ZFC

MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor 

De MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor is een innovatieve en geavanceerde pas die perfect is voor diverse toepassingen. Met een opslagcapaciteit van 1 kilobyte biedt deze pas voldoende ruimte voor het opslaan van belangrijke gegevens en informatie.

MIFARE-technologie - Draadloze toegang tot systemen en apparaten

De pas maakt gebruik van MIFARE-technologie, waardoor het mogelijk is om draadloos toegang te krijgen tot verschillende systemen en apparaten. Of het nu gaat om het openen van deuren, het betalen van aankopen of het registreren van aanwezigheid, met de MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor is het allemaal mogelijk.

Personalisatie met FullColor-afdrukken - Unieke en herkenbare identiteit

Wat deze pas uniek maakt, is de mogelijkheid om FullColor-afdrukken toe te voegen. Hiermee kunt u de pas personaliseren en voorzien van uw eigen logo, afbeeldingen of andere ontwerpen. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor een unieke en herkenbare identiteit.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid - Langdurig gebruik gegarandeerd

Daarnaast is de MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor ook zeer duurzaam en betrouwbaar. De pas is bestand tegen dagelijkse slijtage en beschikt over een hoge levensduur, waardoor u er langdurig gebruik van kunt maken.

Perfect voor diverse toepassingen - Toegangspas, loyaliteitspas

Of u nu op zoek bent naar een toegangspas voor uw bedrijf, een loyaliteitspas voor uw klanten of een identificatiepas voor uw medewerkers, de MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor is de perfecte keuze. Met zijn geavanceerde technologie, personalisatiemogelijkheden en duurzaamheid biedt deze pas alles wat u nodig heeft voor een efficiënte en professionele werking van uw systemen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MIFARE Classic 1 KB Pas | FullColor
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!