Jumbo standing base OMNIKEY®

De Jumbo Standing Base is een handige en stevige standaard speciaal ontworpen voor OMNIKEY® kaartlezers. Deze basis zorgt voor een veilige en stabiele positionering van de kaartlezer, waardoor het gemakkelijker wordt om kaarten te scannen, gegevens te lezen en transacties uit te voeren. Met de Jumbo Standing Base kun je je OMNIKEY® kaartlezer eenvoudig en praktisch op je bureau of balie plaatsen, waardoor het een ideale oplossing is voor diverse toepassingen zoals toegangscontrole, tijdregistratie en identificatie.

Normale prijs € 18,00 Speciale prijs € 14,00
Beschikbaarheid: 29
SKU
A00000003
Vraag offerte aan

Jumbo Standing Base voor OMNIKEY®-lezer

Een Veilige en Stabiele Standaard voor Optimaal Gebruiksgemak

De Jumbo Standing Base is een handige en stevige standaard die speciaal is ontworpen voor OMNIKEY® kaartlezers. Of je nu een kaartlezer nodig hebt voor toegangscontrole, tijdregistratie of identificatie, deze basis biedt de perfecte oplossing om je kaartlezer veilig en stabiel te positioneren, zodat je efficiënt en probleemloos kunt werken.

Veilig en Stabiel Ontwerp: Bescherming van je Kaartlezer

Met de Jumbo Standing Base hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je OMNIKEY® kaartlezer. De basis is stevig en solide, waardoor je kaartlezer beschermd wordt tegen vallen, verschuiven of omvallen. Dit voorkomt onbedoelde schade aan je waardevolle apparatuur en verlengt de levensduur van je kaartlezer.

Eenvoudige en Praktische Positionering: Gemakkelijk te Gebruiken

De Jumbo Standing Base maakt het gemakkelijk om je kaartlezer op je bureau, balie of andere vlakke oppervlakken te plaatsen. Het ontwerp zorgt voor een stabiele positie van de kaartlezer, waardoor je tijdens het gebruik een comfortabele en ergonomische werkhouding kunt behouden. Dit vermindert vermoeidheid en bevordert de productiviteit tijdens langdurig gebruik.

Compatibiliteit met OMNIKEY®-lezers: Perfecte Pasvorm

De Jumbo Standing Base is specifiek ontworpen voor gebruik met OMNIKEY® kaartlezers. Het biedt een perfecte pasvorm, zodat je kaartlezer stevig in de basis wordt geplaatst zonder te wiebelen of te verschuiven. Dit zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige werking van je kaartlezer, waardoor je moeiteloos kaarten kunt scannen, gegevens kunt lezen en transacties kunt uitvoeren.

Veelzijdig en Praktisch: Geschikt voor Diverse Toepassingen

Of je nu een kaartlezer nodig hebt voor toegangscontrole, tijdregistratie, identificatie of andere toepassingen, de Jumbo Standing Base biedt veelzijdigheid en praktisch gebruiksgemak. Het is ideaal voor gebruik op kantoor, in winkels, op beurzen, in ziekenhuizen en andere omgevingen waar kaartlezers worden gebruikt.

Kies voor de Jumbo Standing Base voor OMNIKEY®-lezers: Optimaal Gebruiksgemak en Bescherming

Kortom, de Jumbo Standing Base voor OMNIKEY®-lezers is de ideale accessoire om je kaartlezer veilig en stabiel te positioneren. Met zijn veilige en stabiele ontwerp, eenvoudige en praktische positionering, compatibiliteit met OMNIKEY®-lezers en veelzijdigheid, biedt deze basis een optimale gebruikerservaring en bescherming voor je waardevolle kaartlezer. Investeer in de Jumbo Standing Base en geniet van een probleemloos en efficiënt gebruik van je OMNIKEY®-kaartlezer.

De Omnikey Jumbo Base maakt het mogelijk om de Omnikey 3121 horizontaal te monteren en is ideaal bij plaatsing van de kaarlezer op een balie.

Compatible met

OMNIKEY® 3121

OMNIKEY® 3111

OMNIKEY® 5121

OMNIKEY® 5125

HID Part No. A00000003

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jumbo standing base OMNIKEY®