Omnikey 6121 USB | smart card reader

De Omnikey 6121 is een compacte smartcard reader met een USB aansluiting en die beschikt over dezelfde, vertrouwde functionaliteit van de Omnikey desktop smart card readers.
€ 18,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
R61210020-2
Vraag offerte aan

De mobiele Omnikey 6121 USB reader

Deze mobiele kaartlezer is ontworpen voor SIM-formaat smart cards. Neem de lezer met uw gegevens mee in uw broekzak of aan uw sleutelhanger en steek het in de USB-ingang van uw PC om uw gevoelige data te bereiken. De kaartlezer is gebaseerd op dezelfde technologie en stuurprogramma's als de Omnikey Desktop producten waardoor het net zo makkelijk in applicaties te integreren valt. 

De Omnikey 6121 is ontwikkeld om aan alle belangrijkste normen te voeldoen, zoals ISO 7816, USB CCID, PC / SC, HBCI (Home Banking Computer Interface) en nog veel meer.

Het gebruik binnen een applicatie is gebaseerd op de de gestandaardiseerde interfaces zoals PC / SC. De USB CCID ondersteuning maakt integratie in een bestaand systeem eenvoudig door de host en smartcard reader te verbinden zonder dat extra stuurprogramma's noodzakelijk zijn.

Belangrijkste eigenschappen

  • Eenvoudig te installeren - elimineert de noodzaak om stuurprogramma's te installeren; het gebruikt lokaal ondersteunde CCID stuurprogramma's binnen een besturinssysteem.
  • Handig en betrouwbaar - elegant design met een sleutelhangerbevestiging.
  • Past bij elke applicatie - compatibel met vrijwel elke smartcard en belangrijk besturingssysteem.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omnikey 6121 USB | smart card reader