Omnikey 5022 | MIFARE en Desfire

De OMNIKEY 5022 maakt sterke authenticatie mogelijk naar onder andere computer-, netwerk- of cloud-applicaties. De kaartlezer ondersteunt 13,56 MHz-referenties, zoals iCLASS®, Seos® one-time password (OTP), DESFire® of MIFARE®

€ 44,10
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
R50220318-DB
  • Koop 30 voor € 39,00 en bespaar 12%
Vraag offerte aan

De OMNIKEY 5022 maakt sterke authenticatie mogelijk naar onder andere computer-, netwerk- of cloud-applicaties.
De kaartlezer ondersteunt 13,56 MHz-referenties, zoals iCLASS®, Seos® one-time password (OTP), DESFire® of MIFARE®

Stuurprogramma's worden door de meeste operating systemen automatisch geïnstalleerd en de lezer kan worden gebruikt met standaard pc's en werkstations, maar ook met thin en zero clients. Typische omgevingen voor de lezer zijn gezondheidszorg, farmaceutische, financiële diensten, ondernemingen, overheden en andere instanties die op zoek zijn naar een hoger beveiligings- en toegangsbeheer met behulp van een contactloze kaartlezer.

De Omnikey 5022 kan ook worden gebruikt om te voldoen aan vereisten op het gebied van beveiliging en naleving van wet- en regelgeving die gebruikersauthenticatie met twee factoren verplicht stelt voor toegang tot werkstations en/of toepassingen.

De OMNIKEY 5022 is compatibel met een aantal smartcard-technologieën, tags en NFC-compatibele smart-apparaten. Door talrijke referenties te ondersteunen op basis van gemeenschappelijke ISO14443 A / B, ISO 15693-normen, is de lezer een ideale keuze op instapniveau om een kleine footprint in desktopomgevingen te ondersteunen.

De kaartlezer is getest met ActivID ActivClient, Imprivata OneSign®, VirtuaGym en Sphinx Logon Manager

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omnikey 5022 | MIFARE en Desfire